Velkommen til

Pernille's Blomster

Placeret i hjertet af Tønder

Din blomsterhandler

Her har vi skabt en selvstændig og indbydende oase med blomster, planter, brugskunst, krukker samt specialiteter som vi alle selv har udvalgt til butikken. Hver dag arbejder vi på at finde det specielle, uventede og spændende langt fra de klassiske metervarer, og vi bestræber os på, at vores serviceniveau er på samme ambitiøse niveau. Kig endelig ind til os, vi står altid klar med smil og kreative tanker.

-Pernille

Vælg mellem vores smukke

Buketter

Her hos Pernille’s Blomster elsker vi at lave buketter og har altid et bredt og spændende udvalg af afskårne blomster der rummer den bedste kvalitet fra Holland og Danmark.

Vi er et kreativt team, som elsker at arbejde med spændene valg af blomster og gør alt hvad vi kan for at nå dine ønsker og overgå din forventning til en helt unik blomsterhilsen.

Planter

Kom ind forbi vores butik i Storegade og gå på opdagelse blandt vores spændende udvalg af planter, både til ude og inde.

Gavekurve

Forkæl en du holder af med en af vores lækre gavekurve. Der er altid en anledning til en lækker gavekurv fyldt med lækre danske specialiteter.

Døgnbutik

Kom forbi og shop døgnet rundt på Plantagevej 38, her kan du købe specialiteter og meget mere, samt frisk bundet buketter.

Begravelse

Bestil en sidste hilsen til en du holder af. Vi har et bredt udvalg af friske blomster direkte fra Holland og Danmark i den bedste kvalitet. Vi laver både det traditionelle udseende, men er også åben over for farver og kreative valg, der gør dit sidste farvel helt unikt.

Lidt sødt til ganen

Summerbird Organic

Summerbird Organic er bygget på omhu og dedikation. De søger det ultimative og deres passion udkommer i hvert enkelt af deres produkter. Det er helt grundlæggende at være så tæt som muligt på det ypperste fra naturens skatkammer og arbejde ud fra at finde de bedste råvare og producere så enkelt som muligt.

I Summerbird er de utrættelige i deres søgen efter at producere unikke oplevelser, baseret på håndværk og økologiske råvarer.

Se vores udvalg og bliv inspireret

Vores mest populære produkter

Sorgbinderi til

Begravelse

Bestil en sidste hilsen til en du holder af. Vi har et bredt udvalgt af friske blomster direkte fra Holland og Danmark i den bedste kvalitet.

Vi laver både det traditionelle udseende, men er også åben over for farver og kreative valg, der gør dit sidste farvel helt unikt.

Shop døgnet rundt

Selvbetjening

Velkommen til vores 24/7 selvbetjeningsbutik på Plantagevej 38 her i Tønder. Her kan du handle døgnet rundt, nemt og hurtigt.

Dette har vi skabt for at imødekomme alle jer der har en travl hverdag og ikke kan nå ind forbi i vores normale åbningstider.

Du låser dig ind ved hjælp af din mobiltelefon, du skal blot følge instrukserne der står på hoveddøren.

Scroll to Top

Dette indhold er 18+

Er du 18+?